Gosponny och snälla människor

Publicerad 2013-08-26 17:23:15 i Allmänt,

Jag var och pussade på Flimmra i hagen idag. Hade egentligen tänkt hoppa med henne idag, men tyvärr hinner jag inte det för jag råkade lova att jobba i natt. Ska jobba på Migrationsverket, så blir förhoppningsvis lugnt och trevligt. Flimmra var iaf jättesöt när jag kom till hagen och gnäggade. Hon ville så klart ha kli och kel. Mys pys. Smög åt henne ett äpple också när hon hade varit duktig och stått still när jag smorde hennes ansikte med solskyddsfaktor.
 
Sen fick jag toppentips av en mycket snäll människa nyss. Jag gillar när man kan hjälpas åt och lära av varandra. Jag gläds gärna åt andras framgångar och ser hellre att jag kan lära av dem, än att man ska försöka trycka ner varandra.
 
Så sammanfattnings är jag på bra humör idag. Ska strax läsa ut min braiga bok, äta god middag och sen åka och jobba lite. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela