Inventeringsenkät, kurslitteratur och jobb

Publicerad 2013-08-21 13:53:04 i Allmänt,

Nu är äntligen enkäten vi fick om renoveringsbehovet i lägenheten ifylld. Låt oss säga att vi har en del synpunkter och lite klagomål över hur de har skött hela grejen, framför allt med möglet vi har i badrummet (som fortsätter att sprida sig mer och mer över vägg och tak). Men det är väl bara att hålla tummarna för att de löser problemet och gör en korrekt bedömning av vilken renovering som behövs göras.
 
Snart ska vi gå ner till gymmet och köra lite hårt. Då ska jag även passa på att hämta ut två paket med kursitteratur som jag ska ha till första delmomentet under hösten. Även att jag vet att det kommer bli tufft att hinna med både plugg, jobb och uppstart av webshop så ser jag ändå fram emot det. Det ska bli kul att komma igång med studier igen och speciellt egna arbeten och inlämningsuppgifter där man får tänka och resonera själv. Jag ska verkligen försöka fixa det och att hinna med allt i tid. Vore så kul också att kunna få min kandidatexamen om 1 eller möjligen 1,5 år.
 
Sen ikväll är det ju åter till verkligenheten med jobb igen. Helt ärligt är det inget jag riktigt ser fram emot när allt är som det är på jobbet, men det är bara att bita ihop. Det är ju trots allt lönen jag får för det jobbet som gör det möjligt för mig att göra allt annat jag vill göra och att kunna ha ponnyn kvar och så...
 
Åh förresten kommer jag med största sannolikhet att starta en pay and jump med Flimmra i september. Det har jag aldrig gjort förut så det är lite nervöst, men det ska ändå bli riktigt roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela