Lillponnyn kommer hem

Publicerad 2013-08-17 13:16:11 i Allmänt,

Lilla Bibi kommer att komma hem igen. Jag pratade precis med fodervärden som sade att hon hellre lämnar tillbaka ponnyn än köper den. Jag vill inte stå med risken att hon kommer hem när som helst utan förvarning, så därför ställde jag henne för de alternativen. Alltså kommer hon hem om en månad eller två, skulle jag tro. Fodervärden ska få en chans att hitta en annan ponny som sällskap till hennes galoppör bara.
 
Det ska bli skönt att få hem henne och se hur hon mår. Sen måste jag ta ställning till vad jag ska göra med henne... Enligt fodervärden har Bibi fått eksem på somrarna och varit väldigt svår att fånga i hagen. Det är problem som jag inte märkte av i så hög grad när jag hade henne. Men vi får ju se när hon kommer hem och fått lugna ner sig lite efter flytten hur det är med allt. Det ska iaf bli väldigt mysigt att få hem henne och kunna pussa på henne och gå på promenader och så.
 
Bibi <3

Kommentarer

Postat av: Jenny T

Publicerad 2013-08-17 14:11:08

Exsem beror ofta på mineralbrist....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela