Okunniga experter

Publicerad 2013-08-14 11:16:02 i Allmänt,

Vår hyresvärd har skickat ut ett brev att de skulle låta några experter komma och titta på alla lägenheter i området för att inventera behovet av renovering (som är stort!). De skulle framför allt titta på kök och badrum. Och eftersom vi faktiskt har mögel i badrummet som vi har anmält (och bara fått en extra fläkt installerad) samt att det läcker in vatten i köket när det regnar, så är det ju perfekt. Det behövs, som sagt, renoveras. Vi sade till om regnet i köket och de fixade det provisoriskt så att det inte blir en vattenpöl på golvet, men de ville inte byta ut hela fönsterna (som egentligen behövs). Så nu regnar det mellan fönsterna istället..
 
Hur som helst så kom de här så kallade experterna hit. De stod utanför och tittade och fotade fasaden en stund innan de gick in. Det var ett helt gäng med människor som klampade in i lägenheten och sprang runt och stampade i golvet, knackade i väggarna och fotade här och där. De sa att lägenheten ju var jättefin och i fint skick, så jag påpekade både om möglet och fönsterna. Men de verkade inte ha nån koll alls. Tyvärr är det ju inte första gången vår hyresvärd skickar "experter" som inte vet nåt. Det är bara att hålla tummarna för att det blir nåt bra med renovering och så i slutändan iaf.
 
Den bet inte så hårt den här krokodilen ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela