Året som gått

Publicerad 2013-12-27 12:32:02 i Allmänt,

Tydligen ska man göra någon slags sammandrag av året som gått för att sammanfatta och avsluta innan det nya året börjar, så jag gör väl det ;)
 
Året startade jag på jobbet. Jag gick ut på parkeringen utanför vaktlokalen jag satt i och tittade på fyrverkerierna samtidigt som jag önskade Johan gott nytt år i telefon. Sen flöt tiden i sitt gilla mak utan att jag minns något särskilt egentligen under våren.
 
 
Jag började känna mig rastlös på min väktartjänst och sökte inom Securitas en tjänst som skyddsvakt, vilken jag fick. Utbildningar planerades in och  jag fick lära mig om lagar och för första gången i mitt liv hålla i ett vapen och lära mig skjuta pistol.
 
Dessvärre ledde den nya tjänsten till att det blev lite kaos på flera områden i mitt liv. Flimmra fick byta stall för att jag skulle hinna med och även kunna träna mer tack vare att där fanns ridhus m.m.
 
 
Och till sist tvingades jag att radera min blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela