Året som gått - höst och vinter

Publicerad 2013-12-29 16:38:58 i Allmänt,

Efter att till slut ha fått lite ledigt väntade en jobbhöst. Flimmra fick en låsning i höften och fick promenader och behandling.
 
 
 
Vi var iväg och tittade på en hundtävling.
 
 
Och var iväg på en supermysig släktträff på Friibergh där vi träffade släktingar som jag inte har träffat på tio år och andra som jag träffar oftare. Men så roligt och mysigt!
 
 
Jag började plugga igen för att försöka komna fram till en examen så småningom, och tog upp linedancen igen. Kul med dans och roligt att ta upp något som jag och mamma gjorde tillsammans förut.
Jag kom igång med lite mer handarbete och började sticka disktrasor. På symässan fick jag upp ögonen för sömnad och började sy mössor. Köpte även mitt första "fin-garn".
 
 
Lilla Bibi kom hem. Hemsk i fötterna och stressad, men åtminstone hemma.
 
 
 
Som avslutning åkte vi på en weekend till Berlin och myste och gick på julmarknader. Väl där passade vi även på att besöka zoo för att undkomma resterna av stormen Sven(?).
 
 
Så sammanfattningsvis har det varit ett något turbulent år, men i det stora hela har vi hunnit med en massa roliga saker och jag hoppas nästa år kommer med lika mycket roligheter. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela