Året som gått - sommaren

Publicerad 2013-12-28 09:20:54 i Allmänt,

 hade långt till jobbet och det var hela tiden oklart om jag skulle få någon semester och i så fall när. Jag kom i alla fall iväg till Gotland och fick ta det lugnt med hästar och maten serverad. Fint väder hade vi, utan att det var obehagligt varmt att rida.
 
 
Väl hemma från Gotland lyckas jag byta tjänst igen inom Securitas och hamnar ute i skogen. Men det är bra mycket bättre då jag sparar ett par timmar varje dygn på det. Nackdelen var bara att jag inte fick semester som planerat. Istället blev det senare och med kort varsel så vi inte hann planera någon resa. Vi höll oss inom Sverige och besökte häftiga Vaxholms fästning. I Vaxholm hittade vi också typ världens godaste glass och fyndade några kopparsaker.
 
Vi var även en sväng till Strängnäs och besökte pansarmuseet, där vi fick testa att åka pansarvagn.
 
 
 
Kolmården fick ett besök.Och fina Gripsholm med en fantastisk guidad tur genom hjorthägnet.
 
 
Arbogas medeltidsdagar hann vi också med och passade på att sova över på stadshotellet där.
 
 
Och självklart blev det många härliga turer på Flimmra, som jag flyttade tillbaka till mysiga Rosenbacka. Där under sommaren blev med stallkatter efter att någon dumpat dem i en kartong i närheten. En av dem var dräktig, så sen möttes man även av några ursöta och busiga kattungar när man kom till stallet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela