Första advent

Publicerad 2013-12-01 09:40:03 i Allmänt,

Idag är det den 1 december och första advent. Jag tycker ändå att lite julstämning börjar infinna sig. Kanske beror det på att jag tjuvstartat pysslet lite och börjat tillverka lite egna julklappar och lyssnat på lite julmusik. Idag tänder vi i alla fall ett ljus i adventsstaken (som vi tyvärr inte har någon så det får bli ett vanligt ljus istället) och tittar på första avsnittet av årets julkalender.
Jag tittade även i CD-hyllan (ja, jag har kvar en hel massa skivor) och hittade inte mindre än NIO stycken julskivor haha. Har visst samlat på mig en del... Men av alla jullåtar så tycker jag nog faktiskt bäst om adventslåtarna. Men tyvärr är de inte så vanliga och de som finns är svåra att hitta. Men här är några jag hittade i alla fall:
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela