Hur lyckas jag?

Publicerad 2013-12-11 23:04:19 i Allmänt,

Satt i lugn och ro i bilen medan biltvätten återställde bilens färg och möjligheten att se ut genom rutorna när den plötsligt stannar och börjar blinka. Jag väntar en stund och konstaterar att det händer ingenting och den har stannat i ett läge så att jag inte kan komma ut med bilen. Skrattar lite för mig själv när jag konstaterar att jag sitter fast i en biltvätt och börjar sen leta efter en knapp att kalla på personal eller en väg ut. hinner precis gå ut genom dörren när en personal kommer och frågar vad som händer och varför det tjuter. "Tjuter?" sa jag. "Nej, det blinkar och ingenting händer." 
Så han fick bryta strömmen till hela tvätten för att kunna nollställa den och återställa så att jag skulle kunna komma ut. Han erbjöd sig att starta om tvätten, men eftersom bilen var ren och det bara var torken kvar tyckte jag det kunde vara. Då öppnade han dörrarna manuellt och släppte ut mig.
Så nu har jag provat på att fastna i en biltvätt också. Haha hur lyckas jag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela