Julmarknad med stort J
Vi har precis hittat Julmarknaden med stort J! Helt galet stor och man kan hitta precis allt där. Insåg också att vi egentligen hade behövt lite mer tid här, men nu vet vi i alla fall var resten av tiden ska spenderas. 
 
Innan idag var vi på historiska museet och gick vilse så att vi hamnade vid checkpoint Charlie, där vi såg det som finns kvar av muren.
Vi har ätit donuts och träffat svenskar på Dunkin donuts och såg en anlagd skidbacke mitt på en julmarknad där man kunde åka gummiring ner (tyvärr blev det inte att vi gjorde det, men det såg kul ut!).
 
Sen har vi varit inne i världens mysigaste teaffär. Det enda de sålde var te av alla möjliga sorter och personalen var jättegullig. Direkt när vi kom in blev vi bjudna på varsin kopp te som vi smuttade på medan vi gick runt och luktade på alla fantastiska teer. Vi valde ut 3 sorter som vi köpte och fick med oss ytterligare en gratis.
 
Det är roligt här också för de är inte alltid så duktiga på engelska men de försöker verkligen hela tiden och servicen i alla sammanhang är fenomenal. Något vi skulle kunna lära oss en hel del av i Sverige.
 
Varför finns inte det här i Sverige? Mums :P
 
Deras version av glögg som finns att köpa överallt på julmarknaderna. Men här snålar de verkligen inte med mängden utan alla dricker ur stort glas eller stor kopp
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress