Knäet var helt av

Publicerad 2013-12-16 21:41:07 i Allmänt,

Jag började dagen med en liten tur på en överpigg Flimmra. Hon var så pigg att hon inte visste vart hon skulle ta vägen så det gick fort åt alla håll haha.
 
Efter det var vi en sväng till Steninge slotts mysiga julmarknad och hittade lite julklappar och ett te som verkade jättegott. Mums :)
 
När vi var på väg hen från marknaden såg vi en man som låg med en filt över sig och med några personer runt om på vår parkering hemma. Självklart gick vi dit för att se om vi kunde hjälpa till med något. Det visade sig att mannen hade gått nedför en liten trappa när hans ena fotled vek sig och han slog i backen med ena knäet före. Sen kunde han inte röra benet och hade väldigt ont. En annan man hade hittat honom liggande där och sprungit och hämtat filt och ringt ambulans. Vi pratade med dem och hjälpte till att få in filten lite mer under mannen. 
När ambulansen sen kom satte de direkt en kanyl i handen på honom och gav smärtstillande. Sen fick vi hjälpa till att lyfta upp honom på båren för han låg ganska dumt till. Benet var helt av vid knäet och hängde och fladdrade när vi lyfte upp honom. Usch, stackaren. Hoppas verkligen han kryar på sig ordentligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela