Hoppning med ponnyn

Publicerad 2013-07-04 23:59:16 i Allmänt,

Idag byggde vi upp lite hinder på banan och hoppade. Vi byggde så att det skulle vara lite kluriga svängar så att det blev fokus på lydnad och vändbarhet, och inte så mycket höjd. Flimmra var ganska trött eftersom de går ute dygnet runt, så hon var lite seg. Men det gick bra ändå. De svåraste svängarna gick inte (ännu), men annars var hon riktigt duktig. På slutet bytte vi lite hästar så jag hoppade några språng med Tryggve och Lina tog Flimmra. Det var lite läskigt att hoppa Tryggve, för jag är inte van vid så stor häst och så stora språng haha. Men det var kul! Han är så snäll, så är perfekt för mig att lära mig lite och bli lite säkrare själv. Lina lovade att jag skulle få låna honom igen. Snällt :)
Sen fick jag testa att rida lite dressyr på Stevie. Det var också jättekul för han kan så mycket och gör rörelser som Flimmra aldrig kommer att klara. Vi testade t ex lite piaff. Han klarade nåt steg, men sen tyckte han att det var väldigt jobbigt. Men kul :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela