God morgon

Publicerad 2013-06-30 07:44:44 i Allmänt,

Då var dagen kommen då det är dags att åka hem till verkligheten.. Jag gick upp tidigt i morse och packade allt som går. Det är ett ridpass kvar idag så lite kläder och sånt går ju inte att packa ner ännu. Men det är hur skönt som helst att ha bilen med för då gör det inte så mycket om jag packar lite för mycket eller lite slarvigt. Min stora väska har jag redan slängt in i bilen och så tar jag bara en liten väska till det sista.
Det har iaf varit lika trevliga och mysiga dagar här som det alltid är. Hoppas verkligen att Blenda orkar många år till för jag vill så gärna fortsätta åka och att den dagen jag får egna barn att de också ska få möjlighet att åka hit. Men men, vi får väl se. Nästa år lär det ju iaf bli en sväng hit :)
 
Varför stå upp och fota när man kan sitta ner..? ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela