Horse show igår och imorgon
Var på horse show igår tillsammans med Johan. Det var lika glittrigt och kul som vanligt. Har ju ändå varit där nästan varje år sen jag var typ 15 haha.
Passade så klart på att kompensera bristen på shopping förra året med att köpa massor i år. 3 täcken till Bibi och 1 till Flimmra, 2 par benskydd till Flimmra och 3 par ridbyxor till mig. Helt galet haha.
Sen ska vi ju tillbaka imorgon, men då blir det nog ingen shopping. Fast man ska ju aldrig säga aldrig... ;)
 
 
Hantverkare och stress
Tvingade upp mig ur sängen tidigt i morse för att vara vaken till när hantverkaren skulle komma. Han hade sagt förmiddag så det var lika bra. Dessutom har jag ju min tenta att skriva som jag helst ska vara klar med innan söndag för att slippa panik sen.
 
Så trött i mössan är jag, men sitter i alla fall och pluggar och lyssnar på när hantverkaren bankar i köket. Stackars Johan ska försöka sova under tiden eftersom han jobbade i natt. Hoppas han sov djupt innan hantverkaren kom så att han slipper vakna och inte kunna somna om. Han måste ju vara pigg till ikväll när vi ska till Globen ;)
 
 
Hästpedikyr
Idag kom ju hovslagaren och fixade hästarnas hovar. Som jag har skrivit förut såg Bibis hovar hemska ut när hon kom hem och hon tyckte det var jobbigt att gå. Nu har hovslagaren fixat det och jag fick lite tips på hur jag kan sköta hennes hovar mellan hovslagarens besök. Han sa också att hon har jättefina hovar med tjock sula så det ska inte vara några problem att låta henne gå barfota. Skönt :)
Flimmra fick nya skor också och med tanke på hur hon var att sko i början när hon for runt, stegrade och la sig ner är jag verkligen stolt över henne nu. Hon står snällt och hovslagaren kan göra nästan vad som helst med henne. Däremot gillar hon inte hans lärling som gjorde det mesta jobbet idag. Men hon är ändå snäll bara att hon ibland inte vill lyfta en hov och låtsas att knät inte går att böja haha