Äntligen hemma <3

Publicerad 2013-11-23 20:13:12 i Allmänt,

Då har hon äntligen kommit hem efter mycket om och med. Lilla Bibi. Positivt är att hon är fin i hullet och så, negativt är att hon varken har fått vaccinationer, tandkoll eller blivit verkad ordentligt. Förstår inte hur folk kan göra så eftersom det stod klart och tydligt i avtalet och att hovarna ska verkas regelbundet borde ju inte komma som en nyhet för en hästägare. Jaja, blir till att ta ut både hovslagare och veterinär asap.
 
Eftersom hon hade stått på en transport hela dagen så gick vi en promenad när hon kom hem. På med Flimmras jättestora reflextäcke som gick att knäppa runt halsen som ett skrittäcke på Bibi haha och så ut en sväng i mörkret. Sen fick hon gå in i boxen och äta lite kvällsmat så får vi se hur det går att släppa ut henne med de andra ponnyerna imorgon. Men det går säkert bra, Flimmra har hon ju gått med förut.
 
Liten ponny och stort täcke haha <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela