Hoppning i regnet

Publicerad 2013-11-09 18:21:49 i Allmänt,

Flimmra fick hoppa lite idag. Behöver jag säga att det var uppskattat? ;) Hon sprang som en tok och hoppade när det råkade stå ett hinder i vägen. Haha så söt. Hon var väldigt pigg efter att ha fått gå lugnt nu när jag har varit sjuk så cavalettin jag hade lagt upp var bara att glömma. De fick vara lite uppvärmning och sen var det svårt att få henne att sluta galoppera haha.
 
Jag hade lagt upp en längre kombination med tre hinder. Mellan hindrena var det två galoppsprång så att hon verkligen skulle hinna tänka och hoppa ordentligt. Nu gick väl just det så där, men hon kom över i alla fall även om hindrena inte låg så högt (ca 50 cm). Men det är inte höjden jag tänkte jobba med, utan ha kul och göra av med energi samtidigt som hon fick tänka och var tvungen att gå på en rak linje. Raka linjer är svårt för min lilla vingel-Maja, men vi löste det ganska bra tillsammans.
 
Även att det var väldigt roligt så vet jag inte hur smart det var för min förkylning, för nu mår jag inte så bra längre. Har nog fått tillbaka lite feber, men det var det värt. Ska plugga lite grann och sen försöka sova tidigt ikväll.
 
Gammal bild från i somras

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela