Vardag

Publicerad 2013-11-20 08:49:10 i Allmänt,

Idag känns som en vanlig vardag. Jag är visserligen ledig från jobb, men istället är det tvättstuga och plugg som gäller. Kursen jag läser i skolan är jätteintressant, eller det hade kunnat vara det om vi hade haft en vettig lärare. Den handlar om användningen av IT i lärmiljö, så lite ironiskt är det att läraren inte är så bra på IT-hjälpmedel. Men det löser sig nog i slutändan.
 
I eftermiddag kommer Pappa hit en sväng och ska hjälpa oss att sätta upp ett par hyllor i köket. Tror det kommer bli jättebra. Snällt av honom att fixa och bygga hyllor åt oss. Ska försöka få till någon bild när det är klart. Tråkigt bara att vi fortfarande har ett hål i väggen och en brummande fläkt där inne. Annars skulle vi ha fått ytterligare en hylla, men det blir sen när allt är klart. Vi väntar fortfarande på killen som ska komma och mäta fukten i väggen igen och förhoppningsvis plocka bort fläkten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela