Måste säga att dagen varit mycket bra än så länge

Publicerad 2013-10-27 17:44:40 i Allmänt,

Jag gick upp tidigt i morse och åkte till stallet. En mysig tur ute i skogen var en  perfekt start på dagen för mig och Flimmra.
 
Sen åkte jag till Älvsjö och gick på Syfestivalen. Oj oj oj vad mycket fint det fanns. Massor av hantverk och pyssel av alla de slag. Jag önskar att jag hade haft hur mycket pengar som helst att handla för, men så var ju tyvärr inte fallet. Fick ändå med mig lite garn, en del tygstuvar för lappteknik och några böcker hem. Fick också prova på ett hantverk som jag länge önskat lära mig med inte kommit mig för: knyppling. (Gietta, min mammas faster, hade varit stolt. Hon ville att jag skulle lära mig det och nu har jag i alla fall provat.) Det såg helt galet svårt ut när man först tittade på de som var duktiga, men när jag fick prova själv och fick en grundlig förklaring på hur man gör så verkade det inte lika svårt längre. Men jag kan tänka mig att det så klart blir svårare om man gör något mer avancerat än den snodd jag fick testa på. Kul var det i alla fall! Så vi får se om den dyna och böcker jag har i källaren kanske kommer fram här nånting framöver... :)
 
Böcker, garn och tyg i en härlig blandning i kassarna som fick följa med hem

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela