Sliter mitt hår lite

Publicerad 2013-10-04 13:08:35 i Allmänt,

Sitter och försöker få till nåt bra på min hemtenta, men det är inte lätt. Förutom innehållet i texten ska jag referera till litteraturen och befästa mina argument med exempel och referenser. Men i det stora hela var det nästan enklare än att försöka installera Office på datorn. Jag hatar windows 8. De har bara krånglat till allt. Det gör väl i och för sig inte saken bättre att jag hela tiden hör hantverkarna i köket också. Men nu tror jag att Words funkar så nu ska jag höja musiken i lurarna och börja ordbajsa lite. Sen är det bara att hålla tummarna för att jag får godkänt.
 
Det här skulle jag känna för just nu...

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2013-10-04 13:40:26

Härlig bild :D

Postat av: Lina

Publicerad 2013-10-04 15:04:56

Haha underbar bild! Det är inte ofta gulan ligger sådär och latar sig som en liten gris ;) och självklart ska ju tryggve och Flimmra ligger nära varandra :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela