Dags för Rosa bandet
Nu är det strax oktober och Rosa bandet drar igång. Har ni köpt era band än? Det har jag. Jag brukar försöka stödja dem varje år för för mig är det lite som ett minne av mamma. Hon stöttade alltid Rosa bandet och eftersom vi har bröstcancer i släkten (plus att det var det mamma hade) så känns det som en bra grej. Jag vill inte att fler ska behöva leva med cancer varken själva eller någon anhörig.

Årets Rosa band

Taggad för att pyssla
Jag berättade ju att jag lyssnade på en podd i går. Av en tillfällighet hittade jag Stickpodden. Det är två tjejer som spelar in den och den är faktiskt riktigt mysig att lyssna på. Jag blir så pysselsugen och taggad för att komma igång med både virkning, stickning och annat pyssel. Jag har massa pysselprojekt jag vill komma igång med och var tvungen att beställa lite garn i morse för att kunna virka några julklappar som jag har tänkt på. Kommer säkert bli bra :)
 
Några små tidigare virkprojekt
Ibland undrar jag verkligen hur folk tänker...
Jag fick ett telefonsamtal i förmiddags där personen börjar med att fråga "Du var vaken väl?". Alltså nej, jag sade för bara någon dag sen till samma person att jag skulle jobba och att vi därför inte skulle höras förrän på eftermiddagen eller kvällen.
 
Sen säger den här personen lite andra saker som får mig att undra hur folk tänker egentligen. Men eftersom jag var halvt sovande orkade jag inte ta den diskussionen då. Det får bli ett senare problem...