Grannen sade att regnar i deras kök - vattenskada update

Publicerad 2013-09-18 09:49:00 i Allmänt,

Vid 23-tiden igår kom grannen under oss och ringde på och frågade om vi hade vatten. Vi ba "Eh aa". Sen vidareutvecklade han lite och frågade om vi hade en vattenskada i köket. Lite skillnad haha. Då berättade vi om att det är blött bakom tapeten och att det rinner vatten mellan fönsterna i balkongdörren. Anledningen till att han frågade var tydligen för att det regnade inne i hans kök i ungefär samma takt som regnet kom ner utomhus.
 
Efter att han hade gått tog det inte många minuter förrän han kom och ringde på igen. Då hade han lyckats få tag i hyresvärdens jour som sade att de skulle komma under dagen idag och eftersom det då också hade börjat rinna vatten ur ett av hans eluttag i köket hade han även pratat med brandkåren.
 
Sen gick han och kom tillbaka ytterligare en gång till efter några minuter. Då med telefonen i handen och hyresvärdens jour på tråden. Han lämnade över telefonen till mig och jag fick berätta för dem hur det såg ut i vårt kök. De sade att de inte tänkte stressa ut hit under natten för att titta på vattnet och konstatera att de ändå inte kunde göra något, utan att någon skulle komma under dagen idag.
 
Sen fick jag gå och sova. Men vaknade imorse av att hyresvärden ringde och frågade återigen hur det såg ut i vårt kök och jag förklarade återigen om vattenpölen vi har bakom tapeten och om vattnet i balkongdörren. Tydligen ska det komma någon och titta på det under förmiddagen idag. Vi får väl se vad de säger, men låt oss säga att jag inte har så höga förväntningar på den här hyresvärden längre. Inte efter att de skickat ett trädgårdsmästare för att kolla våra fönster när det regnade in och deras så kallade experter inte hade nån koll alls när de skulle kontrollera inför en eventuell renovering....
  
 Ser ni vad stor och fin vattenpölen är. Det går att trycka den lite hit och dit haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela