Inleder helgen med ett kiropraktorbesök

Publicerad 2013-09-20 12:19:00 i Allmänt,

Helgen kommer att spenderas på Friiberghs herrgård tillsammans med de flesta i min släkt på pappas sida. Det blir lite av en reunion då det var väldigt länge sen vissa av oss träffades sist. Bland annat kommer min farbror från USA som jag inte har träffat på typ 15 år. Det ska bli jättekul att träffa alla igen!
 
Men först nu står ett kiropraktorbesök på agendan. Jag har min kiropraktor i stan som jag har gått till sen jag var typ 16 eller nåt. Han är duktig och brukar typ utföra mirakel på min rygg, så det känns tryggt haha. Behövs nu innan det hinner gå för långt. Mitt förra ryggskott var inte att leka med. Jag kunde inte gå, utan kröp omkring hemma med tårarna rinnande av smärtan. Usch, hoppas jag aldrig behöver uppleva det igen.
 
 
Bästa kiropraktorn :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela