Jag har nog (återigen) bevisat att jag inte är som alla andra

Publicerad 2013-09-05 09:38:34 i Allmänt,

Eftersom det blev konstigt med sömnen igår och jag inte jobbade i natt så blev jag självklart pigg vid kl 2. Så istället för att gå och lägga mig, som jag borde, så gjorde jag vitlöksbaguetter och satte sen igång att vika tvätt och rensa i köksskåpen. Det var en galen utrensning där vi tog ut allt ur skåp och lådor, rensade och lade sen tillbaka fint och i en bättre ordning än innan. Haha helt stört egentligen.
 
Det tog ju några timmar att göra, så vi var inte klara förrän vid 6 ungefär. Då drack vi en kopp te och sen gick Johan och lade sig. Men inte jag, jag hoppade i ridkläderna och åkte till stallet haha. Men jag älskar ju att vara där på morgonen och att rida tidigt. Så jag och Flimmra tog en tur ut i morgondimman. Så häftigt var det, kändes helt trollskt som i en saga.
 
Ponnyn hade en faslig massa överskottsenergi, fast hon använde den för en gångs skull till något bra. Istället för att, som hon brukar, hålla på och fjanta sig så gick hon bara på snabbt framåt. Och snabbt kan jag lova att det gick! Hon sprang på som sjutton och galopperade så fort hon bara kunde. Jag lät henne hållas och drev på henne lite grann så att hon verkligen skulle få göra av med lite överskottsenergi och springa av sig ordentligt. Det var så härligt, jag tror att både jag och Flimmra njöt ungefär lika mycket. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela