Jag saknar

Publicerad 2013-09-24 13:33:41 i Allmänt,

...att få hoppa och busa med ponnyn. Jag hade verkligen hoppats på att equiterapeuten skulle komma ut idag, men tyvärr blev det ju inte så. Vi får vänta en vecka till.
 
Jag testade att sitta upp på Flimmra igår för att hon skulle få en möjlighet att springa av sig lite eftersom hon blir så pigg av att bara stå och gå promenader. Men det var nog inte så bra. Eller alltså det var ju skönt för henne att få göra av med lite överskottsenergi, men det kändes att hon inte var helt bekväm med hur ryggen/höften var. Hon gick hela tiden och ställde till vänster. Så jag satt bara på henne så lite som möjligt och hoppade av så fort det inte gick att trava/galoppera längre.
 
Men hon är ju så snäll så hon gör ju inget. Hon går bara lite stelare och spänner sig lite mer nu än annars. Jag tror aldrig att hon skulle vara elak eller försöka slänga av mig oavsett om hon har ont eller inte. Lilla gumman.
 
Jag längtar efter att kunna hoppa henne igen. Hon tycker det är så kul
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela