Låt mig presentera världens bästa ridlärare, vän, mentor och extramamma - Marianne

Publicerad 2013-09-18 23:54:04 i Allmänt,

Idag var vi iväg till Marianne på middag. Så mysigt! Marianne är den ridläraren jag red för under många år på ridskolan och som lärt mig nästan allt jag kan inom hästar och ridning, så det är jättekul att vi har hållit kontakten genom alla år.
 
Det är fortfarande Mariannes röst jag hör i huvudet typ "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" och "Dra upp stigbyglarna ordentligt nu så att ni inte fastnar", men också "Så fort ni kan hantera hästarna i galopp så ska vi ut och busa i skogen". Åh vad kul det var! Alltid hittade Marianne på nåt bus med oss och vi fick nya utmaningar och lärde oss massor. En sån ridlärare som jag önskar att alla skulle få ha.
 
Jag kommer heller aldrig glömma den gången vi i stallet hör Marianne skrika från ridhuset att min kompis skulle komma dit. Då hade Ruff, en av de små shettisarna varit dum på knattelektionen och slängt av barnet. Min kompis satt upp och åkte också av, så då satt Marianne upp på denna lilla shettis haha. Men även Marianne höll på att åka av, vilket resulterade i en väldigt arg Marianne och sen blev ponnyn snäll haha.
 
När Marianne sen slutade som ridlärare på ridskolan fortsatte vi att hålla kontakten och när allt stormade runt mig under tonåren fanns Marianne för mig som en fast punkt. Det är något jag är henne evigt tacksam för och jag är så glad och tacksam över att jag har fått möjligheten att lära känna en sån fantastisk människa som Marianne.

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2013-09-19 08:08:47

Det var tider det!:) Kommer du ihåg när vi red ut med Marianne och Diana fick tokspel? Marianne bara ropade lite lugnt över axeln att vi skulle rida vidare. Marianne i ett nötskal. Fy vad man kan längta tillbaka ibland!!

Svar: Haha ja, helt galet men kul hade vi! :)
Annika Lindström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela