Morgonens irritationsmoment

Publicerad 2013-09-11 08:14:19 i Allmänt,

Det är ju dimma ute nu och när jag åkte hem från jobbet så kom alla bilister på att de har ju dimljus på bilarna. Jippi, det måste man passa på att använda. Men de har missat den lilla detaljen att dimljus är ganska starkt och bländade och ska därför bara användas när det är tät dimma och gles trafik. Jag lovar er att det INTE är gles trafik på motorvägen en vardagmorgon som idag. Alltså ska inget dimljus användas.
 
Jag har varit med om så tät dimma att jag inte såg de bilarna som var framför om de inte hade dimljus, i alla fall inte förrän de var typ max 5 meter ifrån. Det var läskigt och då var dimljus hur bra som helst. Men inte idag!
 
Haha bitter jag. Fast inte lika bitter som en förare som körde förbi mig på höger sida på en avfart på motorvägen. Han hade klistrat upp långfingret i rutan mot alla trafikanter på hans vänstra sida. Sen satt han och körde så. Såg rätt kul ut haha.
 
Nej, nu lite efterlängtad sömn. God natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela