Morgonmys i stallet

Publicerad 2013-09-03 08:47:05 i Allmänt,

Jag älskar att vara i stallet på morgonen, att komma tidigt och se hästarna vakna och gnägga efter morgonmaten/utsläppet. Speciellt om det är en sån fin dag som idag med sol och varma höstfärger. Haha vad poetiskt det där lät, men det är precis så jag känner mig just nu. Känner egentligen för att gå ut och promenera i skogen och njuta av både höst och sol. Men tyvärr går inte det eftersom jag måste sova för att orka jobba i natt igen. Men hoppas på liknande väder resten av veckan när jag är ledig, då lovar jag att jag ska ut och njuta.
 
 Hur som helst så hjälpte jag Madde med utsläppet i morse, mys. Flimmra får vila sig i form i hagen idag, och så ska vi jobba lite mer samlande och böjande imorgon. Tänkte göra en liten bana där hon ska hålla rätt gångart och kunna ta sig runt hinder och så. Det blir nog kul :)
 
Ponnyskrutt i hagen i morse <3

Kommentarer

Postat av: Jenny T

Publicerad 2013-09-03 10:23:32

Problemet med medryttare är att om de inte orkar eller har lust är det ändå jag som står där slutändan och måste göra allt. Har stått och mockat vissa kvällar kl 21 när någon medryttare inte orkat dyka upp.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela