Kelsjuk katt och besviken ponny
Vår lilla stallkatt Missy kom flera gånger när jag stod och mockade och ville bli klappad. Så när jag var klar gick jag in i sadelkammaren och gosade lite med henne. Problemet var bara att hon tyckte det var så mysigt att hon somnade i mitt knä och ville inte alls gå därifrån, och jag hade inte hjärta att flytta på henne på en bra stund.
 
Men sen kom jag i alla fall ut en sväng på Flimmra. Hon var lycklig över att jag pyssla med henne och njöt av både borstning och kli. Men sen när vi passerade ridbanan utan att gå in blev hon jättebesviken. Hon ville tydligen jobba dressyr och inte alls gå ut. Men jag tvingade med henne på en tur ändå med löfte om ett dressyrpass imorgon. Knasiga djur haha.
 
 
Lång galopp i solnedgången
Jag kom sent till stallet idag så det blev bara en liten sväng ute för Flimmra. Men jag tror att hon var nöjd ändå. Passade på att ta en lång galopp över fälten och njöt av solens sista strålar samtidigt som Flimmra fick sträcka ut lite. Hur härligt är det inte att kunna göra sånt.
 
 
Favoritblomma
Jag har några favoritblommor som har levt kvar sen jag var liten, bl a förgätmigej och tusensköna. Varje gång jag ser någon av dem spricker munnen upp i ett litet leende och jag tänker på trädgården där jag växte upp. På ett ställe i trädgården fanns en liten kulle där det växte ett äppelträd, en enbuske och en massa blommor. Kullen var som en blomsteräng i miniatyr och vi kallade den för Floras kulle.
 
På Floras kulle brukade jag gå och plocka små buketter, ligga och njuta av sommaren, klättra i äppelträdet och försöka stå på händer eller huvudet. En dag hoppas jag på att själv kunna ha en stor trädgård liknande denna.
 
Så underbart med dessa små tusenskönor som växer utanför vårt hus