Bakslag och framsteg

Publicerad 2014-04-21 16:32:40 i Allmänt,

Varje pass med Flimmra börjar verkligen på ruta 1. Det känns lagom roligt när man kämpar för att komma vidare och får börja om från början varje dag. Men ändå har vi gjort framsteg för trots att vi hela tiden börjar om så går det fortare och fortare att ta sig till ruta 2. Kanske är det bra så att jag aldrig kan glömma bort att allt bygger på grunden, finns ingen grund finns inget att jobba vidare på. Men samtidigt är det så klart frustrerande.
 
Idag lyckades vi i alla fall ta oss så långt som till att så smått börja med skänkelvikningar. Hon har alltså börjat lyssna på mina hjälper på ett helt annat sätt än för ett par veckor sen, men fortfarande jobbar vi verkligen hårt för att få igenom ställningen och få med bakdelen och in med bakbenen.
 
Men nu känns det ändå som vi är på rätt väg och så får vi hoppas att vi så småningom kan börja skörda frukterna av allt hårt arbete vi lägger ner nu.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela