Markarbete och galoppproblem

Publicerad 2014-04-10 20:41:01 i Allmänt,

Idag lade vi fram lite bommar och jobbade på tempo och vägar. Tempot gick bra och var kontrollerbart, men vägarna gick sådär. I ena varvet gick det jättebra, men i det andra var det näst intill omöjligt att få ut henne på kortsidorna och få igenom någon hörnpassering. När vi sen kom fram till galoppen och jobbade med lite upphöjda bommar och små hinder kastade hon sig in och kom heltokigt och snett på bommarna. Till slut tröttnade jag och satte en tunna i ena hörnet som vi skulle runda. Då blev det hörnet lite bättre, men det andra var fortfarande katastrof.
 
När vi sen började närma oss slutet av passet och hon var lite småtrött orkade hon inte hålla galoppen alls i ena varvet. Det andra gick hur bra som helst, men i det svåra varvet gick ingenting. Så fort det kom en kortsida eller en sväng bröt hon av. Ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt hur jag ska komma förbi det och få henne starkare i den galoppen. Tips mottages tacksamt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela