Morgontur i solen

Publicerad 2014-04-24 10:07:21 i Allmänt,

Passade på att ta en lite tur ut i solen på Flimmra imorse. Så mysigt. Kul också att känna att alla hårda dressyrpass kanske har gjort lite nytta i alla fall, för hon frågade om vi inte kunde gå in på banan när jag red iväg. Men hon accepterade snällt att vi skulle ut istället och gick på fint. Hon lyssnade riktigt bra hela vägen och höll inte på att bråka i närheten av så mycket som hon brukar. Både dike och lerpöl gick alldeles utmärkt att ta sig över, och både vänster och höger galopp fungerade perfekt över ängen.
 
Visserligen kanske det spelade in att jag tror hon har lite träningsvärk, men jag är trots det imponerad över hur fint hon skötte sig. Ska bli kul att fortsätta jobba med dressyren imorgon. Idag blev mest aktiv vila. Välbehövligt tror jag (både för henne och mig haha).
 
Idag var hon dyr <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela