Halvårsavstämning på årsmålen
Som jag skrev har lite mer än halva året gått nu, så det är dags att se över målen jag satte vid årsskiftet. Jag behåller kategorierna och går igenom dem en och en.
 
Jobb
Målet att byta jobb är uppnått i och med att jag gick tillbaka till Migrationsverket. Det är förvisso bara ett vikariat fram till årsskiftet, men det ger mig mer fritid nu och tid att tänka igenom vad jag vill göra sen.
Någon webshop eller så har jag inte öppnat, men vi får se vad som händer. Året är ju inte slut än. Resten av året ska jag försöka tänka igenom ordentligt vad jag vill göra framöver och vad jag egentligen vill jobba med.
 
Hästarna
Söta lilla Bibi är borta som planerat. Jag saknar henne så klart, men jag tror ändå att det var ett riktigt beslut. Jag var med och vet att hon hade det bra till sista andetaget.
Flimmra har kommit igång bra och börjar få riktigt bra kondition och bli fin i musklerna. Jag har jobbat på att stärka upp hennes rygg och rumpa som målet var. Hon orkar mycket mer nu och orkar bära sig på ett annat sätt än tidigare. Problemet nu är bara att hon nu inte har känts helt hundra fräsch. Hon är inte halt eller så, men det känns som om det är nånting. För stunden jobbar vi vidare och ser vad som händer, men ett mål för resten av året är att försöka luska ut vad det är som inte stämmer.
 
Träning
Här har inte hänt mycket alls egentligen. Jag har inte kommit igång med träningen (utom ridningen då) och jag hade inga magrutor till sommaren. Men det vadet avblåstes faktiskt.
I och med att jag nu har häst på fulltid och verkligen har kommit igång med Flimmras träning kommer jag att satsa på det i första hand. Om jag hinner med något annat ska jag försöka att stretcha och yoga regelbundet. Speciellt nu efter att min rygg har sagt upp sig för femtioelfte gången. Jag hoppas på att ökad rörlighet i den ska hjälpa till att hålla den i schack.
 
Pyssel och handarbete
Sytt har jag ju gjort en del och jag har hunnit lära mig massor. Overlocken är på plats och nu har jag beställt ytterligare en maskin som jag delvis fick i födelsedagspresent. Ska bli så roligt att fortsätta lära mig ännu mer och utveckla min teknik.
Stickning och virkning har det inte blivit så mycket av för det har prioriterats ner. Men jag har några alster på gång ändå. Sen behöver jag sticka några fler raggsockor framåt vintern.
Planer finns att stå på julmarknad och sälja mina mössor, så om ni ser mig kom gärna fram och säg hej. Kommer förhoppningsvis stå alla tillfällen i Sigtuna och eventuellt något mer ställe.
 
Kärlek
Kärleken blomstrar och jag trivs fortfarande väldigt bra med Johan. Love of my life. Vi hittar på saker eller sitter hemma och myser. Lika härligt båda två.
 
Övrigt
Jag försöker verkligen tänka på att prioritera mig själv även om jag tycker att det är svårt. Men jag tar ett litet steg i taget och jobbar vidare på det.
Ett nytt mål förresten är det här med fotokursen. Jag ska gå klart den och lära mig ta bättre bilder. Sen ska jag gå en kort kurs i Photoshop och lära mig att redigera dem. Så bli inte förvånade om det börjar dyka upp fler fotoinlägg här under hösten.
 
Sammanfattningsvis har jag nog kommit en bra bit på vägen. Kanske satte jag upp för låga mål eftersom merparten är uppnådda eller till största del nådda. Men jag tycker det är svårt att se så långt fram och lägger nog hellre upp målen på detta sätt. Livet förändras och jag likaså. Samtidigt var nog dessa mål bra och i "rätt riktning" eftersom jag nådde dem så pass lätt. I vilket fall ska det bli spännande att se vad resten av året bjuder på. Stor vikt kommer att läggas på att komma fram till vad jag ska göra efter årsskiftet. Jag har så klart lite drömmar, men ingen som i dagsläget har någon direkt verklighetsförankring. Så vi får väl se.
 
 Vackra Gripsholm och Mariefred där jag var med Johan i somras.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress