Några timmar i stallet

Publicerad 2014-08-04 23:28:04 i Allmänt,

Båda hästarna fick varsitt dressyrpass på banan. Höll de ganska korta eftersom det var så varmt. Började med Flimmra. Hon var faktiskt riktigt pigg och tyckte det var kul att jobba. Tränade mycket på tempoväxlingar och övergångar. Fast i galoppen jobbade vi mest på att hon faktiskt skulle hålla den. Riktigt duktig var hon och försökte verkligen.
 
Mondrian fick jobba mycket på volter och böjda spår för han var lite stel i bogen. Självklart också tempoväxlingar och att försöka höja hans grundtempo lite. Han jobbade också på bra även att han tyckte att det var ganska jobbigt.
 
Efter ridningen släppte jag ut hästarna och mockade. Sen gick jag runt och bara myste lite i stallet. Ibland är det skönt med lite egentid och bara få gå runt och filosofera.
 
Men det gjorde att jag kom hem rätt sent, så jag har inte hunnit med så mycket sen. Har börjat röja lite grann eftersom jag har lovat, men det mesta får jag nog ta imorgon.
 
Fuxligan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela