Somliga blir tydligen modigare på äldre da'r
Jag slog mitt personliga rekord i att hoppa högt till häst idag. Mondrian är så snäll och duktig att jag inte ens reflekterade över att det skulle vara läskigt att hoppa en hel bana på 110 cm. Nej det är inte så högt om man tänker tävlingssammanhang eller så, men om man tänker att jag alltid har varit en ponnyryttare på hobbynivå så ÄR det högt. Inte ens med Fina (min första häst som jag typ vågade göra allt med) hoppade jag den höjden. Så lite kul var det. Hade kunnat höja också om inte Mondrian hade blivit trött, haha. Det gick i alla fall bra. Han var duktig och verkade tycka det var kul.
 
Faith är ju lite pensionär så han fick ta det lite lugnt i skogen, vilket han inte verkade ha något emot. En riktig mystur blev det.
 
Men efter att ha ridit alla fyra hästarna var jag väldigt hungrig och trött. Jag kan säga att det inte örngott bra idé att rida fyra hästar utan att äta något emellan. Jag såg typ stjärnor efter, haha.
 
Nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och känner hur mör kroppen är efter en ansträngning den inte är van vid. Så kanske att jag blundar en liten stund...
 
Mystur med Faith
 
Duktiga Mondrian var sist ut och fick hoppa.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress