TGIF

Publicerad 2014-08-22 07:42:01 i Allmänt,

God morgon! Nu får jag också njuta av att det är fredag med en ledig helg framför mig. Visst saknar jag väktarjobbet lite, eller framför allt objektet jag har varit på senaste året, men helt ärligt så är det faktiskt ganska skönt att jobba dag och att ha 15 min till jobbet istället för 2 timmar.
 
Hur som helst ska jag njuta av att det är fredag idag. Ta det lite lugnt på jobbet (som om jag kunde göra så mycket annat, haha) och sen åka till stallet. Rida ut en härlig sväng på Flimmra och sen hem och göra myskväll.
 
Inför helgen har jag egentligen inga direkta planer. Stallet ska så klart fixas, jag ska skura boxen inför hösten och Flimmra ska ridas. Annars tror jag det blir en lugn helg med lite sömnad (Jag måste ju testa min nya maskin!) och virkning. Kanske kanske att min hjärtsjal blir färdig.
 
Vad har ni för planer för helgen?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela