Två hästar klara, två kvar

Publicerad 2014-08-29 11:21:03 i Allmänt,

Angenämt jobb idag. Började med att rida ut en sväng på en mycket pigg och lycklig Flimmra. Mycket galopp tyckte hon var kul, haha. Tyvärr gick hon inte rent och var halt på ena bakbenet när jag släppte ut henne sen. Har verkligen ingen aning om varför eftersom hon har vilat en vecka pga tappskon. Suck.
 
Sen var det i alla fall Vias tur. Fina jättestora och jättesnälla Via. Hon fick gå ett lättare dressyrpass på banan. Lätt enbart för att jag inte orkade mer, haha. Hon var pigg och alert och ville gärna springa. Men himmel vad mycket häst hon är. Då hon tyvärr har tappat lite ryggmuskler orkade hon inte riktigt gå i den formen jag ville utan att jag fick bråka lite för det. Ena varvet gick till slut bra, men i andra fick jag typ kramp i ena armen och lyckades inte riktigt att få henne med mig. Men jag förstod hur jag skulle tänka, så jag hoppas på att det går bättre imorgon.
 
Nu passar jag på att vila några sekunder innan det är dags för de andra två.
 
Lillskrutten ❤️
 
 Stora fina Via 💕

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela