Väljer mina fighter
Jag brukar vara ganska diplomatisk och välja mina fighter med omsorg. Jag gillar inte bråk och onödiga diskussioner som inte leder någon vart. Däremot lyssnar jag gärna på personer som har en annan åsikt än mig och tycker det är intressant att lyssna på deras argument. Ofta kan jag lära mig nya saker och få nya infallsvinklar. Men om personen inte är öppen för att jag kan ha en annan åsikt eller inte har lust att lyssna på mina frågor eller motargument blir det svårt. Jag gillar att kunna diskutera ett ämne utan att bli överkörd och påtryck någon annans åsikter.
 
Nu har jag en person i min närhet med väldigt starka åsikter om mycket och inte är intresserad av att lyssna på andra alternativ. Det är en person som jag kommer att samarbeta med och tillbringa en del tid med framöver, vilket skapar ett litet dilemma. Frågan är hur jag ska hantera detta. Någonstans kanske jag måste dra en gräns och säga ifrån, men samtidigt är det svårt. Det vore inte bra alls om det uppstod en konflikt mellan oss, då vi som sagt ska samarbeta. 
 
Hittills har jag låtit varje sak bero. Jag har inte hållit med och heller inte sagt emot. Det funkar som metod, ett tag i alla fall. Men när personen säger saker som är fel känns det som om jag borde rätta det. Känns lite som jag sitter fast i en rävsax här.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress