Året som gått del 2 - sommaren

Publicerad 2014-12-27 12:15:35 i Allmänt,

Vi fortsätter med 2014...
 
Jag pysslade en hel massa och kokade både sylt och saft av alla de sorter nästan och gjorde hundhalsband.

Självklart åkte jag till Gotland och blev bortskämd med mat och fjordningmys. Bästa Sindarve, hoppas jag kan åka dit i sommar igen.
 
Eftersom större delen av stallgänget var på Gotland och jobbade var jag "hästvakt" och red massor hela sommaren.

På grund av hästarna fick jag tillbringa lite tid med ett par kryckor, men det hindrade mig inte från att åka till stallet ändå.

Vi kom aldrig iväg utomlands, men vi tog bilen söderut och gick loss inne på Ullared och hälsade på min underbara syster.

Vi var till Parken zoo och träffade Bosse med frisyren.

Vi njöt av livet i Mariefred, gick i Gripsholms hjorthägn, bodde fint på värdshuset och blev förflyttade tillbaka i tiden under ett tornerspel. Även Skoklosterspelen fick ett besök.

Mycket tankar snurrade i mitt huvud inför min 30-årsdag. Men när den väl kom hade vi en jättetrevlig dag ute hos Johans pappa i Skokloster med fint väder och massa trevliga gäster.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela