Året som gått del 3 - hösten/vintern

Publicerad 2014-12-28 07:51:59 i Allmänt,

Hösten kom och med det bytte jag jobb. Efter 2,5 år av nattjobb insåg jag att det inte fungerade längre. Jag blev liksom aldrig riktigt pigg hur länge jag än sov, så jag bytte bort min plats som jag verkligen trivdes på i skogen och gick tillbaka till Migrationsverket.
 
Min finaste, bästa, knasigaste och mysigaste ponny blev halt. (Åh som jag saknar att rida Flimmra och jag hoppas verkligen att hon kan bli smärtfri igen.) Efter många turer fram och tillbaka och en del svårigheter åkte vi till slut till kliniken med henne och de konstaterade spatt i båda haserna.

Hon fick behandling och vila. Därefter promenader och försiktig igångsättning, som tyvärr ledde tillbaka till ruta ett och vila.
 
Jag fick den glada nyheten att jag var gravid. Massa tankar kring det, men tyvärr slutade det som ni vet med missfall.
 
Vi var på jättetrevlig halloweenfest vid stallet.

Årliga traditionen med horseshow tillsammans med Johan och Annelie. Fast i år fick jag en bonusdag där tillsammans med Madde som bara var med shoppinginriktining.
 
Mössor, mössor, mössor var temat då jag provade på att stå på julmarknad. Kallt, regnigt och ibland ingen vidare försäljning. Men så roligt ändå, så det kommer jag absolut att göra om!

Och som avslut en julafton där jag kastades mellan känslorna, men som var väldigt mysig trots alls.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela