Året som gått del 4 - målavstämning

Publicerad 2014-12-29 10:38:53 i Allmänt,

Innan 2013 tog slut satte jag upp några mål för mig själv och för 2014, så nu är det dags att se hur det har gått.
 
Jobb
Jag har, som planerat, bytt jobb och jag har skrivit högskoleprovet för att kunna söka in på utbildningar framöver. Så här finns egentligen inte så mycket att säga.
 
Hästarna
Lilla Bibi bestämde jag mig för att ta bort, vilket jag gjorde väldigt snabbt efter att beslutet var taget. 
Flimmra hade jag en massa planer för, men tyvärr blev det ju som det blev så nu får vi bara vänta och hoppas.
 
Träning
Oj då... Jag kom igång som jag hade tänkt, men sen kom det en massa annat emellan så det slutade med att jag helt sade upp mitt gymkort.
 
Pyssel och handarbete
Jag har precis som jag tänkte fortsatt att lära mig mer. En ny symaskin hade jag önskat mig, men det slutade med två, hehe. Och precis som jag önskade fick jag möjlighet att stå på marknad och sälja.
 
Kärlek
Vi skulle väl kunna säga att kärleken går bra, även om jag ännu inte bär någon ring. Men istället var ju ett barn planerat, som tyvärr valde att inte komma den här gången.
 
Övrigt
Jag har fått möjlighet att vila ordentligt och trots allt tagit det ganska lugnt under året. Nya önskningar och drömmar har vuxit och börjar ta form, så nu ser jag fram emot att få sätt upp målen för 2015.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela