Mörker och tystnad

Publicerad 2014-12-23 10:11:13 i Allmänt,

God morgon! Min gårdagseftermiddag och kväll bestod av kraftig huvudvärk som blev till migrän och illamående, så det jag hade planerat för att göra var bara att glömma. Jag försökte en stund, men gav upp till slut och bäddade ner mig i sängen omgiven av mörker och tystnad. Minsta ljus eller ljud blev som explosioner i mitt huvud. Kattens spinnande kändes som någon borrade i min tinning med en slagborr. Ingen behaglig känsla.
 
Men i dag vaknade jag upp utan huvudvärk, så skönt. Men jag ska ändå ta det lugnt idag och inte stressa med nåt. Det mesta är klart inför julen, så enda måstena idag är att slå in några paket och fixa stallet. Sen får vi se om jag orkar och har lust att koka lite mer knäck och fixa ett par bonusjulklappar (som är på gång i symaskinen).
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela