Hoppträning avklarad

Publicerad 2014-02-12 21:17:00 i Allmänt,

Flimmra var riktigt duktig och gick in i transporten nästan på en gång. Antagligen för att Mondrian redan var där inne, men ändå. Väl där var hon så klart väldigt pigg och glad och ville gärna springa runt och titta på allting istället för att lyssna på mig. Då sade tränaren att jag skulle korta tyglarna, vilket gjorde det hela ännu värre.
 
Sen började vi i alla fall hoppa och skulle hoppa en liten bana på 6 språng. Men då var jag och Flimmra så osynkade att hon vägrade på varenda(!) hinder. Jag blev jätteförvånad för hon brukar ju aldrig vägra, men jag förstod ju att det berodde på att vår kommunikation blev så konstig. Tränaren gav några råd som jag försökte följa, men på något vis blev det i mitt huvud att hon sade emot sig själv så det blev ändå helt fel.
 
Ungefär samma hände gången efter, men då bestämde jag mig någonstans på vägen att jag skulle försöka göra mer "som jag brukar" och då hoppade hon i alla fall. Även om jag inte hade någon vidare kontroll och det gick i 200 blås så tog vi oss över resterande hinder den gången och även den sista och vi fick en bra känsla på slutet.
 
Vi får nog öva lite mer hemma innan vi vågar oss dit igen, men det var bra träning ändå och bra för Flimmra att få åka iväg och se att det inte är nåt farligt att åka transport. Så tack snälla Madde och Lisa för att vi fick följa med! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela