Blivit en isbit och pumpar lite muskler
Hovslagaren kom till Flimmra idag så jag tänkte rida när han var klar. Men Flimmra var en jobbig ponny idag så det tog ganska lång tid och jag hann typ frysa ihjäl och tappa all form av känsel i fötterna (hela fötterna, inte bara tårna). Så jag hade inte alls nån lust att rida och bestämde att det var en bra dag för Flimmra att vila. Själv åkte jag hem och ställde mig i en riktigt varm dusch och tinade upp.
 
Lagom seg efter det intogs i alla fall lite mat innan jag drog med mig själv till gymmet. Hade egentligen ingen lust till det heller, men känner mig duktig nu och värd lite glass framför tvn ikväll. :)
Vanlig vardag
Dagarna har gått fort sen vi kom hem. Det blir ganska lite tid över när vardagen rullar på med jobb, stall, träning och sömn. Flimmra har sån överskottsenergi att det knappt går att beskriva. Hon är rädd för allt och hoppar, studsar och far. Så fort hon får chansen bockar hon och gör sina egna små varianter på glädjeskutt och spanska ridskolan-konster. Men än så länge har jag lyckats hålla mig kvar.
 
Äntligen har jag också fått ändan ur och gått till gymmet. Ganska skönt i och för sig att vänta lite efter nyår så man slipper en del övergående löften. Men resultatet av gymbesöken känns i kroppen och även om jag har tagit det lugnt är träningsvärken ganska brutal haha. Men det är ju bara att fortsätta så går det väl över så småningom...