Borde. Verkligen. Plugga. Men. Vill. Inte.
Jag ska lämna in en uppsats i nästa vecka på mellan 10 och 15 sidor. Alltså en ganska liten uppsats, men problemet är att jag inte har börjat skriva - alls. Motivationen har sjunkit till noll och jag kan komma på ungefär en miljon saker jag hellre skulle göra. Ämnet för uppsatsen valde jag enbart för att det är ganska enkelt att skriva, men det gör det också väldigt tråkigt. Så med det sagt tror jag att jag lägger ner för idag, innan jag riktigt har börjat. Jag har skrivit rubrikerna i ett dokument, men jag har inget innehåll och jag har inte läst litteraturen jag behöver till. Kanske att jag ögnar igenom lite av den, men med denna brist på motivation kommer jag nog inte komma så mycket längre...
 
Ungefär så här ser det ut i mitt huvud just nu:
En kopp te vore gott. Barnbok, genus. Städa köket skulle behövas. Undrar hur mycket tyg som finns kvar av det vita med stjärnor. Boken med mönster vore kul att läsa, den ligger ju här. Uppsats, uppsats, uppsats. Den turkosa tråden var inget bra i symaskinen, jag borde beställa mer likadan som den vita. Garnet till sjalen höll ju på att ta slut, undra var jag kan beställa mer. Skärp dig nu Annika! Undrar om det har hänt nåt på facebook. Skäääärpning!!
 
Så jag tror att jag ska försöka samla ihop mina tankar lite och förflytta mig till soffan. Men enbart litteraturen till uppsatsen i närheten och en kopp te på bordet. Sen ska jag kika lite på det innan jag unnar mig lite annat. Sounds like a plan.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress