Det är i alla fall aldrig långtråkigt att rida Flimmra

Publicerad 2014-01-15 11:30:18 i Allmänt,

Idag på vår lilla uteritt var Flimmra först lite seg och ville hellre skritta än trava. Inte så konstigt kanske eftersom hon precis har börjat sättas igång, så jag tog det lugnt. Men sen frågade jag henne på nästa äng om hon ville galoppera några språng. Det resulterade i några fina bocksprång (ja, hon börjar lära sig och de är ganska stora nu) innan hon lugnade sig och galopperade "fint".
 
När vi sen skrittade lugnt och fint på vägen hem så fick plötsligt jag, Flimmra och ett rådjur syn på varandra precis samtidigt. Rådjuret stod precis bredvid vägen, men hade varit skymd bakom ett träd. Jag hann inte tänka innan Flimmra och rådjuret for åt varsitt håll. Flimmra dök ner i diket, snubblade och hoppade jämfota upp. Sen var det full galopp bortåt, innan jag fick stopp på henne. Där var det väldigt nära att jag fick markkänning kan jag säga, men det gick bra och jag lyckades hålla mig kvar. Tack Marianne för att du körde hårt med oss på ridskolan! ;)
 
Ja, så att slappna av och tro att allt är lugnt när man sitter på min ponny går icke haha.
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-01-15 11:35:21

Va söt:)
Ha en bra dag KRAM

Svar: Tack, detsamma! :)
Annika Lindström

Postat av: Carolina - Stall Assla

Publicerad 2014-01-15 11:54:23

Haha ibland vill dom göra det helt lite... roligare :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela