Fler mössor och lite nytt tyg

Publicerad 2014-01-04 22:46:31 i Allmänt,

Jag fick en beställning på en mössa i julas som skulle ha samma färg som dotterns ungefär, men helst inte samma tyg. Lite klurigt, men med en lagd tygbeställning och lite kompromissande sydde jag en vändbar. Måste erkänna att det var lite klurigare att sy en vändbar och det tog bra mycket längre tid när jag behövde få till sömmen i "vändhålet" så pass att den skulle kunna gå att ha utåt. Men jag tror att jag lyckades och jag hoppas att mottagaren kommer att bli nöjd. Men hon kommer att få både sagda vändbara och en till för säkerhets skull, och för att jag tycker att det är lite kul haha :)
 
Sen var vi inne i vår lokala tygbutik häromdagen och köpte ett par bomullstyger och vliselin som jag tänkte försöka mig på att sy en brödkorg av. Men det roliga var att det var bara andra gången vi var inne där, men expediten/ägaren kände igen oss och kallade oss för stamkunder. Undra vad det var för intryck vi gjorde egentligen haha.. Förmodligen ett ganska förvirrat, men trevligt eftersom han såg glad ut att ha oss där och välkomnade oss tillbaka.
 
Här är den vändbara. Återstår att se om den får godkänt...
Allihopa jag sydde när jag ändå var i farten med symaskinen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela