Rastlös i själen

Publicerad 2014-01-06 06:38:27 i Allmänt,

Om man nu kan vara det så är jag rastlös i själen. Ångesten kryper fram och mardrömmarna dyker upp så fort jag somnar. Det är typiskt att det blir så för mig så fort jag är lite ledig och passar på att sova ut ordentligt. Så länge ekorrhjulet snurrar springer jag bara på och vardagen fungerar, men när det blir en paus kommer allt krypande. Jag vet att jag har tusen saker jag behöver och borde göra, men motivationen och orken är låg. 
 
Igår somnade jag i soffan när jag borde ha pluggat. När jag vaknade vid 4-tiden i morse var jag pigg och kunde inte somna om. Låg och vände och vred mig i sängen medan ångesten kom närmare. Till slut gav jag upp och gick upp istället.
 
Egentligen vet jag inte varför det blir så här, jag har ju egentligen ingen anledning alls. Men men, nu ska jag väl försöka rulla igång dagen med lite frukost och en titt i pluggpapperen. Sen blir det stallet och en liten tur med Flimmra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela