St Ermin's Hotel - fantastiskt hotell i London
Hotellet vi bodde på i London hette St Ermin's Hotel och låg mellan och nära Buckingham palace och Westminster abbey, så det var väldigt centralt. Hotellet hade 4 stjärnor, men det kändes verkligen som 5. Det fanns personal som fixade allt och frukosten var fantastisk med tanke på att det var England. Det som inte fanns framme gick att beställa och vill man hellre äta på rummet fanns roomservice. 
 
När vi kom till hotellet möttes vi upp och de tog våra väskor. Vi fick rummet direkt även att vi var där långt innan incheck-tiden. Och väskorna levererades sedan upp till rummet av en väldigt artig liten indier som erbjöd sig att visa oss rummet.
 
Rummet var ganska litet, men där fanns en stor dubbelsäng, skrivbord med utsikt över infarten, stor tv, modernt badrum med fantastiska produkter, mini-bar med även vattenkokare, kaffepress, mjölk och socker, och en garderob med säkerhetsskåp, strykjärn, hårtork och morgonrockar. 
 
På fanns både restaurang med en kock känd från deras Masterchef-program, bar och afternoon tea. Tyvärr hann vi bara testa baren, men där fanns inget att anmärka.
 
Det fina intrycket förstärktes helt klart av entrén och lobbyn. Där låter jag bilderna tala för sig själva. Men slutsatsen är att detta hotellet kan jag varmt rekommendera och kommer säkert bo på igen nästa gång jag kommer till London.
 
Lobbyn
 
Entrén
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress