Tänkte bara säga hej

Publicerad 2014-01-01 20:27:13 i Allmänt,

Årets första - och kanske största? - bakisdag. Själv har jag ju jobbat så ingen alkohol, men trött är jag. Nu är det i alla fall bara i natt och en natt till innan jag har avklarat mastodontveckorna med jobb. Ska bli riktigt skönt att vila sen. Hästarna ska pysslas om ordentligt, gymmet ska besökas och symaskinen ska få jobba lite. Mys helt enkelt. 
 
Natten en på jobbet igår var förvånansvärt lugn. Jag hade väntat mig lite fest och stök, men jag såg inte en människa. Enda tråkiga var att jag knappt såg några fyrverkerier heller, men skönt ändå att det var lugnt för djurens skull om inte annat.
Flimmra och Bibi fick se lite fyrverkerier då de sköt i närheten. Självklart blev de lite stressade, men det verkade ha gått ganska bra ändå.
 
God fortsättning på er allihop där ute!
 
Bibi i en av sina nya söta grimmor. Tack snälla Annelie <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela