Var är mina tår?
När jag släppte ut hästarna i morse sprang Flimmra direkt fram till ett träd och kliade sig så hela trädet rörde sig. Sen bytte hon träd och gjorde om samma sak, utan att bry sig om maten. Det är precis samma beteende som hon visade när det var som värst med hennes allergi, så jag hoppas verkligen inte det är den som kommit tillbaka.
 
Jag fick i alla fall lov att skynda mig ut i hagen och dra av henne täcket, alldeles för många har blivit strimlade på detta vis. Så trots kylan får hon nu alltså gå naken. Vi får se hur det kommer funka...
 
Men pga att hon inte kan ha täcke så kan jag ju heller inte rida så att hon blir svettig. Nu under igångsättningen är det ju inget problem, men sen måste jag hitta på nån bra lösning.
 
Idag blev det i alla fall en lugn tur i snön. Flimmra verkar lycklig över att få komma igång och att röra på sig, men hon skötte sig ändå ganska bra idag. Enda problemet är att jag blev en isbit, så ska hoppa in i duschen nu och tina upp mig lite och försöka återfå känseln i mina tår.
 
Flimmras klassiska kli-pose
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress